Wie ben ik ? 

Pierre Bastin, energéticus, masseur,

Leraar en Reiki meester.

Ik begon mijn carrière als energiespecialist in 2002 met Reiki. Na verschillende trainingen die mijn gevoeligheid in energiezorg wakker maakten, ben ik in 2013 begonnen met de studie van Thai Yoga Massage (TYM).

 

In dit soort massage combineer ik de lessen van Balazs Nemeth (Bali) in traditioneel TYM, Thierry Bienfaisant in dynamisch TYM en Yves Delattre in TYM gebaseerd op ayurvedische geneeskunde.

 

Als Reiki meester en leraar combineer ik het werk van meridianen met het zachte en therapeutische werk van de Reiki energie, waardoor TYM een andere dimensie krijgt.

 

 

 

 

In 2015 werd ik gepassioneerd door Acroyoga en volgde ik de lessen van Tatjana T'felt. Ik neem deel aan verschillende maan- en zonne-acroyogaworkshops. In 2016 krijg ik mijn Yoga leraar voor kinderen certificering en ik help Tatjana T'felt in familie Acroyoga lessen.

  

In 2015 en 2016 volgde ik 2 jaaren Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM) en therapeutische Qi Gong met Marcel Delcroix.

 

In 2017 heb ik mijn hoofdmassage geperfectioneerd met Mei-Ling Myung-Sook, met een combinatie van Thaise massagetechnieken met Chinese, Japanse en Koreaanse technieken.

 

Sinds 2017 volg ik de lessen van Pierre Lessard in de energiezorg met de energieën van Meester Saint Germain, de violette vlam en de meesters van kristal.

 

In januari 2018 ben ik voetreflexologie gaan studeren bij Lucie Fernandez.

 

 

CONTACT OPNEMEN

FR | NL | EN